Yalçın Koşukavak'ın Kadın Gazetecilere Söylediği Sözler Tepki Çekti

Yalçın Koşukavak'ın Kadın Gazetecilere Söylediği Sözler Tepki Çekti

Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, basın toplantısında kadın gazetecileri cinsiyetçi sözlerle hedef aldı.

Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, basın toplantısında kadın gazetecileri cinsiyetçi sözlerle hedef aldı.

Koşukavak'ın "Daha önce basın toplantısında bu kadar bayan görmemiştim. Bilsem kısırımı da altınımı da alırdım, gün yapardık. Sizde şimdi soru da yoktur" sözleri büyük tepki çekti

Yıllar önce bir televizyon programında kadın sunucu Simge Fıstıkoğlu'nun yorumlarına “Ben sizinle futbol tartışmam. Ben eşimle bile futbol tartışmam. Benim futbol tartışacağım kişinin, benim kadar futbol bilgisi olması gerekir" yanıtını veren eski Fenerbahçe futbolcusu Ümit Özat, kadınların büyük tepkisini çekmişti.

Bu olayın bir benzeri Muğla'da yaşandı. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Muğlaspor'da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Akyaka’da organize edilen basın kahvaltısında gazetecilerle bir araya geldi.

Takımın mevcut durumu ile ligde aldıkları bir mağlubiyet ve bir beraberliği değerlendiren Koşukavak "Muğlaspor şu anda bu ligdeki en dezavantajlı takım" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2026-08-20-at-13-11-47-1

"SİZDE ŞİMDİ SORU DA YOKTUR"

Teknik adamın, toplantıdaki kadın gazetecilere yönelik sözleri ise bir anda ortamı gerdi. Salondaki kadın gazetecilerin çokluğuna değinen Koşukavak, “Daha önce bir basın toplantısında bu kadar bayanı bir arada görmemiştim. Bilsem kısırımı da altınımı da alırdım, gün yapardık. Sizde şimdi soru da yoktur” dedi.

TOPLANTIYI TERK ETTİLER

Yetkinliği sorgulanan ve spor gazeteciliği hafife alınan kadın basın mensupları Koşukavak’a tepki gösterdi. Ortamın biranda gerilmesi sonucu bazı basın mensuplarının toplantıyı terk ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler