Yazıcıoğlu kazasında flaş ayrıntı: 13 yıl sonra yeni görüntüler çıktı

Yazıcıoğlu kazasında flaş ayrıntı: 13 yıl sonra yeni görüntüler çıktı

25 Mart 2009'da düşen helikopterde hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili davada şok bir ayrıntı ortaya çıktı. Mahkemeye helikopter içinden görüntüler sunuldu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki 5 kişi 25 Mart 2009'da Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Suikast iddialarının olduğu Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına ilişkin görülen davada dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili başlatılan soruşturmaya FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve örgüt yöneticilerinin talimatları ile müdahale edilerek, örgütün amaçları doğrultusunda yönlendirildiği iddiasıyla 19 kişinin yargılandığı davanın 7'nci duruşması, 5 Ekim'de görüldü.

Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun avukatı Veysel Aşkın, son görülen duruşmada tanık olarak dinlenen Mustafa Kemal Süler'den helikopter içinden çekilmiş bir görüntü olduğunu öğrendiklerini açıkladı.

Aşkın, "İnşallah bu görüntüler, bizim de elimize geçer veya savcılığa intikal ettirilir. 13,5 yıl sonra ilk defa böyle bir görüntünün olduğuna dair bir beyan duyduk. Bunu zaten kendisine de sorduk. Kendisi de bizim bunu bilmememize şaşırdı, bir de böyle bir garabet var. Helikopter firması yetkilisinin bildiği bir görüntülü kayıt var; o hem dosyada hem bizim bilgimizde yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler