Yiğit Bulut TUSAŞ Saldırısı İçin İsrail'i İşaret Etti: 'Uykudakiler Uyansın'

Yiğit Bulut TUSAŞ Saldırısı İçin İsrail'i İşaret Etti: 'Uykudakiler Uyansın'

Türkiye Ankara’daki terör saldırısından hayatını kaybeden şehitlerimize ağlarken dikkat çeken açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

Türkiye Ankara’daki terör saldırısından hayatını kaybeden şehitlerimize ağlarken dikkat çeken açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Yiğit Bulut yaptıkları açıklamada saldırı için İsrail'i işaret etti. Bulut, "Akıl tutulması yaşayanlar, hala soruyor musunuz; Türkiye’ye nasıl saldıracaklar! Uykudakiler uyansın!' dedi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 5 şehit, 22 yaralının olduğu açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Savunma Bakanı Yaşar Güler saldırıyı terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiğine işaret ederken, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları dikkati çeken paylaşımlarda bulundu.

Saldırıdan hemen sonra paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu "İsrail bize saldırmaz diyenler nerede?" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut da İsrail'i işaret ederek şunları söyledi:

"'İsrail Türkiye’ye nasıl saldıracak' diye olayı küçültmeye çalışanlar! İyi okuyun!
Neden TUSAŞ? Türkiye’nin 5. nesil uçak alımına, proje ortaklığına, tedarik etmesine engel olan küresel güçler, Türkiye’nin kendi muharip uçağını insansız hava araçlarını yaptığı tesise saldırıyor! Daha doğrusu köpeklerini saldırtıyor! Ne zaman? “Terör bitsin” çağrısı yapıldığının ertesi günü!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler