Yol Kenarında Korkunç Olay! Yanan Araçtan Erkek Cesedi Çıktı

Yol Kenarında Korkunç Olay! Yanan Araçtan Erkek Cesedi Çıktı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yol kenarında alev alev yanan otomobile müdahale eden itfaiye ekipleri, araç içerisinde bir erkeğe ait cansız bedenle karşılaştı.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yol kenarında alevlere teslim olan bir otomobilde erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre, yol kenarında parkedilmiş haldeki otomobilin alev alev yandığını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yol kenarında korkunç olay! Yanan araçtan erkek cesedi çıktı

İTFAİYE SÖNDÜRDÜ, ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmaları sırasında hurdaya dönen otomobilin içerisini kontrol eden ekipler, bir erkeğe ait cansız bedenle karşılaştı.

Yol kenarında korkunç olay! Yanan araçtan erkek cesedi çıktı

CESET ADLİ TIPA KALDIRILDI, ŞÜPHELİ ÖLÜM MERCEK ALTINDA

Olay yeri inceleme ekipleri ile cumhuriyet savcısının bölgede yaptığı detaylı incelemelerin ardından, şahsın cansız bedeni otopsi yapılması ve kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Güvenlik güçleri, olayın kaza mı yoksa cinayet mi olduğunu netleştirmek üzere çok yönlü bir soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler