3-4 saat uyuduğunu söylemişti! Soylu Saray'daki kutlamada görüldü

3-4 saat uyuduğunu söylemişti! Soylu Saray'daki kutlamada görüldü

Marmaris’teki yangın bölgesinde 3-4 saatlik uyku ile ayakta durduğunuz söyleyen Bakan Soylu, dün Saray'da Selman için düzenlenen müzikli kutlamada görüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman için Saray’da düzenlen müzikli kutlamada görüldü.
Muğla Marmaris’teki orman yangını devam ediyor. Uçakların ve gece görüşlü helikopterlerin etkin olarak kullanılmadığı yangın büyük bir alanı küle çevirdi.

Yanındaki heyetle Marmaris’te açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sözün arkasında olacaksınız. Yalan yok. Bozuculuk yok. Ve insanların moralini bozmaya da gerek yok. Biz kaç gündür kaç saat uyuduğumuzu bilmiyoruz. 3-4 saatlik uykularla ayaktayız. İnsanların emeklerine yazık. Beceriksiz kim? Çok paran varsa para toplayacaksan belediye otobüslerini tamir ettirmek içi para topla. Biz burada kimseyi ayır etmeden bir meseleyi ortaya koymaya çalışıyoruz. Siyaset yapmak için laf söylemek… Bunun Türkiye’nin bir gücü söz konusu değildir. Göç ile uğraşıyoruz. Ukrayna savaşı ile uğraşıyoruz. pandeminin etkileri ile hala uğraşıyoruz. Biraz önce 40 dakika önce İngiltere Milli Savunma Bakanı ile telefonda görüşerek geldik. Sabahın erkeninden beri de sayın bakanımızla beraber çakışıyoruz. Sayın cumhurbaşkanın sürekli bilgi arz ediyoruz. Bir ülkenin cumhurbaşkanın gece yarısına kadar… En son aradığında gece 3.30’du. Devlet en tepesinden en altına kadar bütün ciddiyeti ile meseleye hakim” açıklamasında bulundu.

SARAY’DAKİ KUTLAMADAYDI

Soylu, 3-4 saatlik uyku ile kaldığını söyledi fakat dün gece Saray’da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’a düzenlenen müzikli kutlamada görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler