76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan'dan kötü haber!

76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan'dan kötü haber!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz söz ettiriyor. 76 yaşındaki Pekkan, sahne tarzıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor...

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz söz ettiriyor. 76 yaşındaki Pekkan, sahne tarzıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son günlerde verdiği konserlerle hayranlarını coşturan Ajda Pekkan'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...

76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan'dan, hayranlarını üzen haber geldi. Ajda Pekkan, koronavirüse yakalandı.

İkinci Sayfa'da yer alan habere göre, Süperstar Ajda Pekkan'ın yakalandığı KOVİD-19 nedeniyle tüm konserleri de iptal edildi.


Süperstar Ajda Pekkan, son olarak Bodrum'da verdiği konserde söylediği şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşatmıştı.


Ajda Pekkan, star olmakla ilgili geçen günlerde şunları söylemişti:

"Bu konuşmalar klişe gibi gelse de size, aslında normal insan gibi yaşıyorum, evde köfte de yapıyorum. Bütün starlık bu sahnede, sonrası sökmez. Hiç beni farklı sanmayın sakın.


Böyle olmak çok güzel çünkü şöhretle normal insan olmayı ayrıştırmazsanız gerçekten çok şizofrenik bir olay olur. İyi ki varsınız, çok teşekkür ediyorum." Pekkan'ı izleyenler arasında kardeşi Semiramis Pekkan'ın yanı sıra Nihat Odabaşı, Fulya Terim ve Gülşah Saraçoğlu da vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler