Burnunu Karıştırıp Kılıçdaroğlu'nun Ceketine mi Sürdü?

Burnunu Karıştırıp Kılıçdaroğlu'nun Ceketine mi Sürdü?

Kılıçdaroğlu'nun, 11 Ağustos 2021'de selden etkilenen Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç köyünü ziyaretinin ardından yaptığı açıklama sırasında arkasında bulunan bir vatandaşın burnunu karıştırması gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 11 Ağustos 2021'de selden etkilenen Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç köyünü ziyaretinin ardından yaptığı açıklama sırasında arkasında bulunan bir vatandaşın burnunu karıştırması gündem oldu. Sosyal medyada videoda burnunu karıştıran vatandaşın elini Kılıçdaroğlu'nun ceketine sildiği iddia edildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Van Başkale'de selden etkilenen vatandaşları ziyareti sonrası yaptığı açıklama sırasında bir vatandaşın burnunu karıştırdığı görüntüler sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi. o video, vatandaşın burnunu karıştırdığı ve Kılıçdaroğlu'nun ceketine elini sildiği iddiasıyla kısa sürede gündem oldu. 2021 yılına ait videodaki iddia için farklı açılardan çekilen görüntüler karşılaştırıldığında iddianın gerçeği yansıtmadığı görüldü.
İşte o anlar:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler