Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

Komandolar Geleneksel Ankara Kızılcahamamda Buluşuyor

25 yıl sonra buluşan asker arkadaşları çadır kamplı geleneksel hale getirdikleri  komandolar buluşuyor etkinliğinin 4. sü Ankara Kızılcahamam’da devam edecek.

komandolar-geleneksel-ankara-kizilcahamamda-bulusuyor.jpg

Şehit olan arkadaşlarının anılacağı, gazilerimizin ve askerden sonra hastalık ya da kaza sebebi ile vefat edenlerimizin hatırlanacağı, yeniden o günleri yaşamak hatırlamak ve yaad etmek için bir araya gelecekler.

komandolar-geleneksel-ankara-kizilcahamamda-bulusuyor,.jpg

13, 14 Temmuz Ankara Kızılcahamam’a kamp malzemelerini, Türk bayrağını ve çadırlarıyla birlikte komandolar buluşuyor  etkinliği sınır kartalları ile birlikte bu yıl dördüncüsü düzenlenecek bu muhteşem mutlu günde bizimle birlikte haydi Kızılcahamam’a..

komandolar-geleneksel-ankara-kizilcahamamda-bulusuyor,,-001.jpg

Etkinliği  Mehmet Yüce, Mustafa Güzeloğlu  ve  ‘www.NGazete.com’ muhabiri “Gazi ne diyor” köşe yazarı Mustafa KURUBACAK organize ediyor.

komandolar-geleneksel-ankara-kizilcahamamda-bulusuyor,,,-001.jpg

Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelerek Kızılcahamam'da toplanarak 1994-1998 yıllarında Hakkâri dağ ve komando tugayı, ikinci dağ ve komando taburu  5. bölük’te görev yapan,  asker ve silah arkadaşı olan sınır kartalları komandolar  Kızılcahamam soğuksu milli parkı’na gelerek komando ant' ini okumak için bir araya geliyorlar.

komandolar-geleneksel-ankara-kizilcahamamda-bulusuyor,,,,-001.jpg

Etkinliğe TRT televizyonu A.Ajansı, star TV,  Kızılcahamam kaymakamı, Kızılcahamam emniyet amiri, Kızılcahamam, jandarma komutanı ve Kızılcahamam belediye başkanı davet edildi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum