Serenay Sarıkaya sevgilisini ameliyatta da yalnız bırakmadı

Serenay Sarıkaya sevgilisini ameliyatta da yalnız bırakmadı

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan şarkıcı Mert Demir ameliyat oldu. Hastaneye giden Sarıkaya ise sevgilisinin başından ayrılmadı.

Serenay Sarıkaya 2020 yılında Cem Yılmaz ile aşk yaşamış, çift 1 yıllık ilişkinin ardından ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Sarıkaya'nın adı birçok isim ile aşk dedikodusuna karıştı. Her defasında "Özel hayatımda kimse yok" diyen oyuncu gönlünü şarkıcı Mert Demir'e kaptırdı.

'Ateşe düştüm' şarkısında Mert Demir'e vokal yapan Serenay Sarıkaya önce iddiaları yalanladı. Çift, birlikte çıktıkları İtalya tatili dönüşü havalimanında görüntülenince Sarıkaya, çözümü aşk itirafı yapmakta buldu.

serenay-sarikaya-sevgilisini-ameliyatta-da-yalniz-birakmadi1.jpeg

Serenay Sarıkaya "İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda" açıklaması yaptıktan birkaç gün sonra da çift el ele görüntülendi.

Birliktelikleri devam eden çiftten Mert Demir'in geçen cuma da Almanya Berlin'de konseri vardı. Konsere Serenay Sarıkaya da gitti. Mert Demir, Almanya dönüşü Fulya'daki özel bir hastanede burun ameliyatı oldu.

Deviasyon (burun eğriliği) sorunu giderildi ve burnu estetikle düzeltildi. Serenay Sarıkaya da sevgilisinin başucundan ayrılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler