Burçlara kötü haber verirken dikkat! Kendini perişan ediyor.

Burçlara kötü haber verirken dikkat! Kendini perişan ediyor.

Kimse kötü bir haber duymak istemez. Ancak hayat boyu kötü haberlerden kaçabilmek sandığınız kadar kolay olmaz...

Kimse kötü bir haber duymak istemez. Ancak hayat boyu kötü haberlerden kaçabilmek sandığınız kadar kolay olmaz. Bazı insanlar kötü bir haberden sonra dramatikleşir ve bazıları içten panikler ama gönül rahatlığı gösterir. Herkesin kötü haberlerle başa çıkmasının farklı bir yolu bulunur. Bu sebeple çok kötü etkiler yaratmamak için olumsuz haberleri doğru bir şekilde söylemek gerekir. Astrolojide de her burcun kendilerine göre kötü haberlerle baş edebilmesinin yolları var. Peki, burçlara kötü haber nasıl verilir?

Hayatınızdaki her anın mutlu ve huzurlu olmasının hayâlini kurarsınız. Ancak bazı olumsuzluklar karşılaşmadan bir hayat sürdürülemez. Kötü haberlerle baş edebilmeyi öğremek gerekir.

KOÇ BURCU

Koç burcu her şeyin doğrudan söylenmesini tercih eder. Koç burcu kötü haberler karşısında son derece sakin kalmayı başarabilir. Bu sebeple onlara dolandırmadan her şeyi açıkça ifade edin.

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU

Boğa burcu genellikle her olayı sakin karşılayabilir. Özellikle mesleği ile ilgili olumsuz bir gelişme varsa ona bunu doğrudan söylemeniz gerekir. Nazik bir dille tüm detayları anlatabilirsiniz.

Onları kötü bir haber olduğuna zihinsel olarak hazırlayın ve sonra bu haberi onlara şok edici gelmemesi için açıklayın.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU

İkizler burcu birine kötü bir haber verirken biraz nazik olmalısınız. Bir şeylerin yanlış olduğunu bilmelerini sağlayın, o atmosferi yaratın ve ardından onlara kötü haberi yavaşça verin. Boğa burcuna nasıl yaklaşacağınızdan daha yumuşak olun

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU

Hassastırlar ama acı da verebilirler. Onlarla doğrudan konuşabilirsiniz. Yengeç burcu kötü haberler mücadele etmekte zorlanabilir.

Ancak ona bunu dolaylı yoldan söylediğinizde daha çok zarar görmesine sebep olabilirsiniz. Bu sebeple her şeyi doğrudan anlatın.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU

“Size söylemekten nefret ediyorum” ile söze başlayın. Aslan burçları bunu duyduğunda kendini kötü bir haber geleceğine hazırlar. Aslan burcuna destek olabilmek için "Sen elinden geleni yaptın" cümlesini kurabilir ve onu sakinleştirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Başak burcuna bazen “başka bir yol deneyelim” veya “bir şeyler ters gitti ama düzeltiyoruz” demek en iyisidir.

Çünkü böyle söylemediğinizde kötü haberler karşısında strese girebilirler. Omuzlarındaki görünmez yükü gördüğünüzde siz de onlar için üzülmeye başlayacak ve onlara yardım etmek için harekete geçeceksiniz.

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU

Terazi burcuna karşı da açık sözlü olabilirsiniz. Daha az şey ya da daha çok şey bilmek Terazi burcunun dengesini bozabilir. Çünkü onlar kötü bir haber duyduklarında bile denge kurmak isterler. Kötü haberler karşısında zihinsel olarak paniğe kapılabilir.

AKREP BURCU

AKREP BURCU

Akrep burcunun öfkesinden korkulması gerekir. Eğer tüm işlerin kötü gitmesine sebep olduysanız mutlaka ondan özür dileyin. Çünkü kötü haberler karşısında ne yapacağını bilemeyen akrep burcu, kalbinizi çok fazla kırabilir.

YAY BURCU

YAY BURCU

Yay burcunun önce yanlış giden bir şeyler olduğunu bilmesi gerekir. Öyleyse bununla başlayın ve sonra geri alınamayacağını anlamalarını sağlayın. Son adım olarak onlara kötü haberi verirsiniz. Ancak yay burcunu güzel cümlelerle yatıştırmayı unutmayın.

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU

Yumuşak doğrudan yaklaşımı kullanabilirsiniz. Daha az şok edici kelimeler kullanın ve onlara kötü haberi bildirin. Oğlak burcu her zaman olumsuzluklara karşı hazırlıklıdır. Mutlaka bir B planı vardır.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Kova burcu kötü haberler biraz zor mücadele eder. Kova burcu birine kötü bir gelişmeyi aktarmak istiyorsanız önce en olumlu cümlelerden başlayın.

Daha sonra alıştıra alıştıra kötü haberi verin. Onlara kötü haberi verirken bir bardak suyu yanınızda taşıyın. Çünkü kendilerini perişan edebilirler

BALIK BURCU

BALIK BURCU

Balık için aynı yaklaşım Yengeç burcu için de geçerlidir. Sözlerle tepki vermeyebilirler ama yüzleri ne hissettiklerini açığa vurabilir.

Eğer güçlüyseniz, stok yapın ve onlarla pratik akıl yürütmeye bakın. Değilse, onları bırakın, onlara yer verin ve sonra arayın ve her şeyin yolunda olup olmadığını sorun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler